Rólunk

Országos Serdülő Bajnok röplabdázó az Európában!

Múlt hétvégén Nyíregyházán rendezték a röplabda U17-es Országos Serdülő Bajnokság döntőjét, ahol aranyérmet nyert az UTE csapata, melynek meghatározó egyénisége Győr Dorottya 9.F osztályos diákunk. 


“A helyosztókkal zárult az Országos Serdülő Bajnokság döntője Nyíregyházán, a Continental Arénában. A lányoknál az UTE, a fiúknál pedig a Dunaújváros ünnepelhette a bajnoki címet. (…)
A lányoknál a nyíregyháziak az MTK-tól is kikaptak, így házigazdaként végeztek a hatodik helyen. A bronzmeccsen a Békéscsaba ismét legyőzte a BVSC-t, azonban a döntőben az UTE visszavágott a Vasasnak a csoportmeccsen elszenvedett 3:2-es vereségért, és nagyon simán nyertek 3:0-ra. Ez egyben azt is jelenti, hogy a lilák már második korosztályos bajnoki címüket ünnepelhetik az idén, míg a Vasasnak ezúttal egy sem jutott.” http://hunvolley.hu/?p=18809&fbclid=IwAR1hXWFx-fYEulPBPLJBXiQ0lEVqu7H6DWsQuD8AltmLFx_b2vBETnSOTeQ

Gratulálunk a csapatnak és a Tanulónknak! 

Ismerj meg minket közelebbről!

Gyere el nyílt napjainkra és hozd magaddal egy barátodat is! Igazolást adunk!

 

Naptár

 

Kiemelkedő partnereink:


 

Kövess minket!

Elismerések, tanúsítványok

Európai Uniós Szakképzési Tanúsítvány

Bullying and média című projekt kiváló projekt (2015, Tempus Alapítvány)

Nők Lapja iskolaválasztó kiadvány felmérése alapján intézményünk a 3. legsikeresebb alapítványi és magán szakközépiskola (2015)

Emelt szintű érettségi vizsgahely