Átiratkozás

másik iskolából az Európa 2000 Gimnáziumba

Az iskolánkba történő átiratkozás nem automatikus folyamat, feltételeiről ezen az oldalon tájékozódhat.

Az átiratkozás mindig egy személyes beszélgetéssel kezdődik. A személyes találkozó előtt azonban kérjük a kedves érdeklődő szülőket, hogy a lent felsorolt dokumentumokat iskolánk számára e-mailben szíveskedjenek elküldeni!

Szükséges dokumentumok:

 

  • kérelem, amelyben pár mondatban indokolják az iskolaváltást
  • a gondviselő(k) neve és elérhetőségeik (telefonszám, e-mail cím)
  • a gyermek neve, jelenlegi évfolyama és iskolatípusa (általános iskola, 6, 8 vagy 4 évfolyamos gimnázium) (A 9-12. évfolyamainkra való átiratkozás csak gimnáziumból lehetséges.)
  • az eddig befejezett gimnáziumi évfolyam(ok) bizonyítványának másolatát (hogy lássuk a tantárgyakat, óraszámokat és az elért eredményeket)
  • ha 6 vagy 8 évfolyamos gimnáziumi képzésünkbe szeretnének átjelentkezni, akkor az általános iskolai befejezett osztályok eredményeinek másolatát kérjük (5-8. évfolyam)
  • jelenlegi tanév naplókivonatát
  • egy szülői bemutatót "Amit a gyermekemről tudni érdemes" címmel és egy fényképet a gyermekről

 

Mindezeket e-mail-ben az iskola@europa2000.hu e-mail címre várjuk szeretettel!

A megküldött dokumentumok értékelése után kezdeményezzük a szóbeli beszélgetést.

A szóbeli beszélgetés után a végleges felvételhez szükség van arra, hogy a jelentkező tanuló a leendő osztályában próbanapokon vegyen részt.

Amennyiben Önök a Bilingual angol-magyar oktatási program iránt érdeklődnek (ilyen osztályba szeretnének átjelentkezni), abban az esetben a személyes beszélgetés után angol nyelvi szintfelmérőn is részt kell vennie a jelentkező tanulónak.

Iskolánk alapítványi fenntartású. A 2024/2025-ös tanévre beiratkozott diákok által fizetett tanulói jogviszony létesítéséhez és fenntartásához fizetendő hozzájárulás összege 150.000 Ft/hó.

A Bilingual Programban az iskolai tanulói jogviszony létesítéséhez és fenntartásához fizetendő hozzájáruláson felül tandíjat kell fizetni. Ennek mértékéről és feltételeiről a Bilingual Program honlapján találnak tájékoztatót.