Rólunk

Határtalanul! 7.0

A Határtalanul! program keretében újra iskolánkba látogattak erdélyi testvériskolánk diákjai és tanárai (április 10-12.). A projekt keretében 25 székelyföldi és 25 budapesti diák tanáraik segítségével tanítási-tanulási módszerekkel ismerkednek meg és közösen hoznak létre oktatási segédanyagokat.

A “Tanuljunk Együtt! – Oktatási-pedagógiai módszerek és eszközök megosztása határon innen és túl” címet viselő program budapesti találkozóján a csíki és a pesti tanulók közös programokon, iskolalátogatáson, és kiránduláson ismerkedhettek meg egymással. Az Európa 2000 Középiskolában nyílt órákon, és plakátok készítésén, a Kesjár Csaba Általános Iskolában a “7 szokás” program bemutatásában vettek részt, majd közös kirándulás során ellátogattak Vácra és Szentendrére.

Képek az iskolában töltött napról itt nézhetőek meg.

Iskolánk csapata május 13-18. között látogat el a csodálatos Erdélybe és folytatja a projekt feladatainak megvalósítását. 

Már nagyon várjuk az újabb élményeket!

Ismerj meg minket közelebbről!

Gyere el nyílt napjainkra és hozd magaddal egy barátodat is! Igazolást adunk!

 

Naptár

 

Kiemelkedő partnereink:


 

Kövess minket!

Elismerések, tanúsítványok

Európai Uniós Szakképzési Tanúsítvány

Bullying and média című projekt kiváló projekt (2015, Tempus Alapítvány)

Nők Lapja iskolaválasztó kiadvány felmérése alapján intézményünk a 3. legsikeresebb alapítványi és magán szakközépiskola (2015)

Emelt szintű érettségi vizsgahely