Rólunk

Kozák Ádám, iskolánk tanulója veretlenül a nemzetközi Mitropa kupán

“Férficsapatunk holtversenyben a Csehekkel végzett az élen a csapatpontok tekintetében, ám a holtversenyt eldöntő plusz táblapontjainkkal megérdemelten mienk az aranyérem. A magyar delegáció legeredményesebbje Kozák Ádám (9/6,5) és az első táblán szintén veretlen Mihók Olivér  (9/6) voltak a csapat motorjai.” https://sakk-mester.blog.hu/2019/06/04/mitropa_cup_2019_szlovenia_magyar_csapatokkal


A magyar férfi sakkcsapat megnyerte a Mitropa Kupát, míg a női együttes a harmadik helyen végzett.
A szlovéniai verseny honlapjának tájékoztatása szerint a Mihók Olivér, Nagy Gábor, Kozák Ádám, Csonka Balázs, Csiki Endre összeállítású férfiak mögött a csehek és az osztrákok végeztek a tízcsapatos mezőnyben.


A nőknél a Havanecz Bianka, Juhász Barbara, Varga Klára, Gaál Zsóka, Kovács Judit alkotta magyar együttes a kilenc csapatot felvonultató mezőnyben a győztes horvátok és a második franciák mögött lett harmadik.
Szabó László, a magyar szövetség egy hónapja megválasztott első embere az MTI-nek elmondta: nagy öröm számára, hogy rögtön egy ilyen magyar sikerrel vette kezdetét elnöki időszaka.


“Külön öröm számomra fiataljaink, valamint csapatvezetőjük és szakvezetőjük, Ribli Zoltán nagymester helytállása” – mondta Szabó László.
Kiemelte: a kupán nem a felnőtt, de nem is az ifjúsági magyar válogatott vett részt, inkább a két szint között lévő versenyzők kaptak lehetőséget a bizonyításra és a fejlődésre.


A Mitropa Kupa a közép-európai országok válogatottjai számára megrendezett hagyományos sakkcsapatverseny,
az idei viadalnak a szlovéniai Radenci adott otthont.”

MTI

Ismerj meg minket közelebbről!

Gyere el nyílt napjainkra és hozd magaddal egy barátodat is! Igazolást adunk!

 

Naptár

 

Kiemelkedő partnereink:


 

Kövess minket!

Elismerések, tanúsítványok

Európai Uniós Szakképzési Tanúsítvány

Bullying and média című projekt kiváló projekt (2015, Tempus Alapítvány)

Nők Lapja iskolaválasztó kiadvány felmérése alapján intézményünk a 3. legsikeresebb alapítványi és magán szakközépiskola (2015)

Emelt szintű érettségi vizsgahely