Tisztelt Szülők!

A Kormány döntése alapján június 2-től lehetőség van az iskolákban kiscsoportos felzárkóztató órák tartására.

Mivel iskolánkban a digitális távoktatás folyamatosan órarend szerint történt, és sem a tananyagban, sem az óraszámokban nincs elmaradásunk, ezért az oktatást az eddigi, már megszokott módon (az Office365 rendszer segítségével távoktatás formában) folytatjuk tovább június 15-ig. Bebizonyosodott – a szülők, diákok, kollégák visszajelzése alapján -, hogy ez a fajta oktatás sikeres, ezért az utolsó két hétre ezen nem kívánok változtatni.

A Kormány ugyanezen döntése értelmében az iskoláknak június 2-től meg kell szervezniük a tanulók felügyeletét, ha arra a szülő igényt tart. A digitális távoktatás és a felügyelet ugyanazon időpontban való megvalósítását nem tartom hatékonynak, ezért kérem, hogy csak szükséges esetben igényeljék azt! Természetesen ha van rá igény, akkor megszervezzük az ügyeletet.

Kérjük, hogy akik gyermekük számára kérik az ügyelet biztosítását, azok 2020. május 26-ig szíveskedjenek a lenti kérvényt kitöltve, aláírva, szkennelve, vagy lefényképezve az iskola@europa2000.hu e-mail címre visszaküldeni!


europa-2000-kerelem-iskolai-ugyelet

További jó egészséget kívánunk!

Budapest, 2020. 05. 22.

Papp András
igazgató