Felvételizőknek

» A felvételi eljárás menete az Európa 2000 Gimnáziumban

Az Európa 2000 Gimnázium Zugló szívében, családias környezetben, magas szintű szakmaisággal várja az általános iskolából kikerülő diákokat. 6 és 4 évfolyamos gimnáziumi osztályokat indítunk. Alternatív, digitális oktatásra nagymértékben építő, bilingual (két tanítási nyelvű) programot alkalmazó gimnázium vagyunk.

Az Európa 2000 Gimnázium, olyan alapítványi fenntartású gimnázium, amely folyamatosan alkalmazkodik a mindenkori kihívásokhoz, családias környezetben biztosítja a diákok szellemi, erkölcsi és testi fejlődését. Célunk továbbá, hogy egészséges identitású, másokat elfogadó, a világra nyitott, világos jövőképpel és európai értékrenddel rendelkező európai polgárokat neveljünk.

Alapelvünk, hogy tantestületünket magasan képzett, korszerű pedagógiai módszereket alkalmazó, motivált, egymást segítő pedagógusok alkossák. Pedagógiai munkánk központjában a tolerancia, a nyitott gondolkodás és az esélyteremtés áll.

Alapvető küldetésünknek tekintjük az élethosszig tartó tanulás igényének kialakítását.

Az alábbi évfolyamokat és tagozatokat indítjuk:

6 évfolyamos gimnázium

  • Emelt angol tagozat (heti 5 óra) (0601)

4 évfolyamos gimnázium

  • Általános tagozat (0401)
  • Film és média tagozat (0402)
  • Innovatív digitális tagozat (0403)
  • Nemzetközi vállalkozási tagozat (0404)
  • Emelt angol tagozat Bilingual programmal (0405)

Tanulói jogviszony létesítéséhez és fenntartásához fizetendő hozzájárulás

A tanulói jogviszony feltétele, hogy a szülők az iskola számára tanulói jogviszony létesítéséhez és fenntartásához fizetendő hozzájárulást fizetnek, melynek összege a 2024/2025. tanévre 150.000 Ft/hó 12 hónapon keresztül.

Segítség a jelentkezési lap kitöltéséhez:

Jelentkezési lap